رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از آغاز رتبه‌بندی غذای دانشجویان خبرداد

 | تاریخ ارسال: 1394/11/19 | 

AWT IMAGEرئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به آغاز رتبه‌بندی غذای دانشجویان، گفت: با اتمام کار رتبه‌بندی خوابگاه‌های دانشجویی، سال آینده قیمت و نرخ خوابگاه‌ها براساس رتبه آنها تعیین می‌شود.
به گزارش روابط عمومی، ذوالفقار یزدان‌مهر رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به اتمام رتبه‌بندی خوابگاه‌های دولتی در بهمن ماه سال 94، گفت: بعد از این کار مهمی که صورت گرفت، در صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم کار رتبه‌بندی تغذیه دانشجویان و غذای دانشگاه‌ها آغاز شده است .
وی افزود: در همین راستا برای آشپزخانه و سالن‌های غذاخوری دانشگاه‌ها شاخص‌ها و زیرشاخص‌هایی را مشخص کردیم و در حال طراحی فرم برای رتبه‌بندی وضعیت تغذیه دانشگاه ها هستیم.
یزدان‌مهر تصریح کرد: در این رتبه‌بندی ما 7 شاخص مختلف داریم، که کیفیت و ارزش تغذیه‌ای، آنالیز غذایی، فرآیند پخت و پخش، عوامل موثر در رضایت‌مندی، بهینه‌سازی الگوی مصرف، قرارداد و نیروی انسانی، فضا و تجهیزات 7 شاخص اصلی هستند که برای این شاخص‌ها، زیر شاخص‌هایی نیز در نظر گرفته شده است.
وی در ادامه در خصوص رتبه‌بندی خوابگاه‌های دانشجویی گفت: قرار بر این شده تا سال آینده قیمت خوابگاه براساس رتبه خوابگاه تعیین شود و قیمت هر خوابگاه براساس رتبه‌ای که دارد مشخص خواهد شد.
یزدان‌مهر تاکید کرد: ما تمام خوابگاه‌های دانشجویی دولتی را از بین صفر تا 10  رتبه‌بندی کردیم و با توجه به امتیازاتی که خوابگاه‌ها کسب کردند آنها را در 5 کلاس یا طبقه تقسیم‌بندی خواهیم کرد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان در خاتمه اظهار داشت: با اجرای رتبه‌بندی خوابگاه‌های دانشجویی آنها هم مانند هتل‌هایی که ستاره دارند، در 5 کلاس A, B, C, D, E, F طبقه‌بندی خواهند شد و نرخ خوابگاه هم براساس، امکانات آن، نوع شهر و رتبه‌ای که دارد، تعیین می‌شود.


دفعات مشاهده: 1713 بار   |   دفعات چاپ: 620 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر


کد پستی : 17165-57166

صندوق پستی : 419-57155

فکس : 04431980251

ارتباط مستقیم با ریاست : po@uut.ac.ir

پست الکترونیکی : info@uut.ac.ir

آدرس : آذربایجان غربی، ارومیه، ابتدای جاده بند، بالاتر از گلشهر 2

کانال اطلاع رسانی رسمی دانشگاه : @daneshgah_uut

پیوندهای تصویری
copyright@2019.Urmia University of Technology