تاسیس شرکت دانش بنیان نوین افزار سبز هورامان توسط دکتر سارنگ کاظمی نیا عضو هیات علمی گروه مهندسی برق

 | تاریخ ارسال: 1402/9/26 | 
شرکت نوین افزار سبز هورامان در سال ۱۳۹۷ با موضوع تحقیق و توسعه در زمینه طراحی و ساخت افزاره های هوشمند الکترونیکی و ابزاردقیق منطبق با فناوری روز دنیا در حوزه مکاترونیک و انرژی ­های تجدیدپذیر توسط سارنگ کاظمی نیا، دانشیار گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی ارومیه تأسیس شد و پس از اجرای اولین نمونه پنل خورشیدی آفتابگردان در ابتدای سال ۱۴۰۰ موفق به اخذ گواهی دانش بنیان از کارگروه ارزیابی شرکت­ ها و مؤسسات دانش­ بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور گردید.

این شرکت در زمینه ارائه کلیه خدمات فنی و مهندسی، طراحی و خدمات مشاوره، تحقیق و بررسی، مدیریت اجرایی، ساخت، نصب و بهره ­برداری در زمینه انرژی و کلیه مسائل مرتبط با آن، برق الکترونیک، قدرت، کنترل، ابزاردقیق، مخابرات، کامپیوتر، ماشین آلات صنعتی، اتوماسیون صنعتی، مشارکت در پروژه های صنعتی، واحدهای تولیدی صنعتی، یا خدماتی، فروش کالاهای مجاز و ارائه خدمات پس از فروش آن­ها، طراحی، شبیه سازی و ساخت ادوات و افزاره ­های الکترونیکی پیشرفته با هدف بهینه سازی توان مصرفی و بهره بردن از انرژی­ های سبز و تجدیدپذیر مشغول به فعالیت می باشد.

دفعات مشاهده: 139 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

تاسیس شرکت دانش بنیان سنجش افزار پیشرو صنعت ارومی توسط عضو هیات علمی گروه مهندسی برق

 | تاریخ ارسال: 1402/9/26 | 

شرکت دانش بنیان “سنجش افزار پیشروصنعت ارومی” با عنوان اختصاری “ساپصا” (SAPSU) در سال ۱۳۹۷ توسط سارنگ کاظمی نیا، دانشیار گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی ارومیه، با هدف طراحی، ساخت و بهبود ادوات الکترونیکی پیشرفته و ابزار دقیق، راه اندازی شد و از سال ۱۳۹۷ تاکنون با تکیه بر دانش و تخصص تیم تحقیق و توسعه در زمینه طراحی و ساخت ادوات الکترونیکی منحصربفرد در حوزه مهندسی برق، مکاترونیک و ابزار دقیق فعالیت می نماید.

فعالیت این شرکت با تولید اولین نسل ترازوهای دیجیتال متصل شونده به دستگاه PoS بدون نیاز به کامپیوتر واسط از سال ۱۳۹۷ آغاز شد. سپس با توسعه گستره مطالعات و تحقیقات تیم تحقیق و توسعه، به واسطه طراحی محصولات دیگر از جمله "دستگاه تشخیص رنگ خوردگی سطح بدنه خودرو"، "تلسکوپ اتوفوکوس کنترل شونده با اندروید"، و "دستگاه فیزیوتراپی چراغ IR دارای دیمر دیجیتال"، این شرکت از سال ۱۳۹۹ به عنوان یک شرکت فناور در پارک علم و فناوری استان آذربایجان غربی مستقر شد. در ابتدای سال ۱۴۰۰ دو محصول "دستگاه تشخیص رنگ خوردگی سطح بدنه خودرو"، "تلسکوپ اتوفوکوس کنترل شونده با اندروید" موفق به اخذ گواهی دانش بنیان از کارگروه ارزیابی شرکت¬ها و مؤسسات دانش¬بنیان، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور شده اند که در حال حاضر مراحل نمونه سازی را سپری می کنند. ثبت چندین اختراع، انتشار مقالات علمی و پژوهشی متعدد تخصصی، حضور در نمایشگاه های مختلف پژوهشی استانی و ملی، اخذ مجوز تأسیس واحد صنعتی از شرکت شهرک های صنعتی استان آذربایجان غربی (وابسته به وزارت صنعت و معدن)، اخذ مجوز واحد فناور از پارک علم و فناوری استان آذربایجان غربی در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ از جمله فعالیت های اعضای این شرکت دانش بنیان است. مشاوره در زمینه طراحی، اجرا و ساخت طرح های صنعتی در زمینه مهندسی برق، برگزاری دوره های تخصصی آموزشی با بوردهای الکترونیکی مختلف شامل میکروکنترلرها و FPGA، آموزش زبان های توصیف سخت افزار، انجام پروژه های صنعتی با بوردهای FPGA و طراحی و ساخت ادوات الکترونیکی و مکاترونیکی ابزاردقیق از جمله فعالیت های این شرکت است.

دفعات مشاهده: 131 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

تاسیس شرکت دانش بنیان الیستر الکترونیک توسط دکتر مسعود تیموری عضو هیات علمی مهندسی برق

 | تاریخ ارسال: 1402/8/27 | 

شرکت الیستر الکترونیک، مستقر در مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه، موفق شد برای تولید محصولات خود "تستر عایق خطوط لوله های گاز"، تائیدیه دانش بنیان نوپا دریافت کند.
این شرکت به مدیریت دکتر مسعود تیموری، عضو هیئت علمی گروه برق، برای محصول "ضبط کننده و تحلیل گر ولتاژ حفاظت کاتدی با ثبت مکان و ارسال اطلاعات از طریق اینترنت" موفق به دریافت گواهی ثبت اختراع نیز شده اند. جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس شرکت به نشانی (اینجا) مراجعه نمایید.

دفعات مشاهده: 147 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد پستی : 17165-57166

صندوق پستی : 419-57155

فکس : 04431980251

ارتباط مستقیم با ریاست : po@uut.ac.ir

پست الکترونیکی : info@uut.ac.ir

آدرس : آذربایجان غربی، ارومیه، ابتدای جاده بند، بالاتر از گلشهر 2

کانال اطلاع رسانی رسمی دانشگاه : @daneshgah_uut

پیوندهای تصویری
copyright@2019.Urmia University of Technology